Το δελτίο τύπου του Ant1!Τι θα είναι η δεύτερη εκπομπή που θα παρουσιάσει η Μπεκατώρου;

17:00 7/8/2013 - Πηγή: TVNea
Μόνιμη κάτοικος Αμαρουσίου και αυτή την σεζόν θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου. Η γλυκιά παρουσιάστρια παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πρόταση συνεργασίας και από το Mega, προκειμένου να ήταν ένα από τα πρόσωπα εκείνα που θα πλαισίωναν την φετινή τηλεοπτική έκδοση του "Πρωινού Mou", τελικά αποφάσισε να παραμείνει πιστή στους Αντεννικούς, οι οποίοι άλλωστε την σεζόν που μας πέρασαν την... έχρησαν με δόξα και τιμή βασική παρουσιάστρια στο prime-time τους.

Η Μαρία δεν θα παρουσιάσει φέτος στον ΑΝΤ1
μόνο το "Your Face Sounds Familiar", αλλά και δεύτερο πρότζεκτ το οποίο απ ΄ότι συζητιέται, προορίζεται για την καθημερινή, μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του καναλιού :

"...Ο ΑΝΤ1 επεκτείνει την συνεργασία του με την Μαρία Μπεκατώρου η οποία θα βρίσκεται και την νέα τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι. Η Μαρία Μπεκατώρου με τον αυθορμητισμό και την αμεσότητά της ήταν αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν. Η παρουσιάστρια υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το κανάλι και θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία της στον ΑΝΤ1..."
Tlife.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα