Το πρωτοποριακό μαγκαζίνο που ετοιμάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο Star!

18:01 7/8/2013 - Πηγή: TVNea
Τι καταργείται και τι νέο ετοιμάζεται για πρώτη φορά σε εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης;

Η ίδια βρίσκεται αυτό το διάστημα σε διακοπές, αλλά από τις 19 Αυγούστου προμηνύεται πολλή δουλειά. Η Ελεονώρα Μελέτη θα επιστρέψει έτοιμη για τις μεγάλες αλλαγές στην εκπομπή της.

Σύμφωνα με το ρπορτάζ της Τεριάννας Παππά στην Espresso, η πρώτη αλλαγή θα έχει να κάνει με το όνομα.
Θα επιλεχθεί το επόμενο διάστημα νέος τίτλος για την εκπομπή που δεν θα είναι λογοπαίγνιο με το όνομα της παρουσιάστριας.

Η θεματολογία θα περιλαμβάνει τηλεοπτικά νέα και lifestyle, λιγότερο gossip και όταν η επικαιρότητα το απαιτεί θα συνεχίζει την ενημέρωση του κοινού για τις τρέχουσες εξελίξεις. Σίγουρα δεν θα δοθεί βαρύτητα στην ενημέρωση, αλλά θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο στήσιμο.

Καταργείται το πάνελ όπως το γνωρίζαμε μέχρι φέτος και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση θα δούμε το news desk, το οποίο έχουν καθιερώσει μεγάλα κανάλια του εξωτερικού, όπως το CBS και το NBC. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα της εκπομπής θα ψάχνει εκείνη τη στιγμή τις ειδήσεις που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα κι έτσι ο κόσμος θα βλέπει πώς γίνεται το ρεπορτάζ, ενώ θα μαθαίνει αμέσως τι ισχύει από όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται.

zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα