ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πρωινή εκπομπή με Ράνια Θρασκιά και Δημήτρη Μάρκο;

10:45 22/10/2013 - Πηγή: TVNea

Το όνομά της έχει ακουστεί για πάρα πολλές εκπομπές, αλλά τελικά… κάτι πηγαίνει στραβά και δεν βγαίνουν. Ο λόγος για τη Ράνια Θρασκιά που μάλιστα λίγο πριν συμβούν αυτά τα… ωραία που συνέβησαν στην ΕΡΤ ήταν σίγουρο ότι θα παρουσίαζε πρωινή εκπομπή μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1. Το όνομα της δημοσιογράφου αυτή την περίοδο όμως, «παίζει» για την πρωινή ζώνη ενός άλλου τηλεοπτικού σταθμού, του ALPHA, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει απενεργοποιήσει τη συγκεκριμένη ζώνη.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας θέλουν να ενεργοποιήσουν και πάλι με live εκπομπή την πρωινή ζώνη. Πολύ σωστά και δικαιολογημένα κάποιος θα αναρωτηθεί γιατί τότε «μετακόμισαν» την Ελένη Μενεγάκη από τη συγκεκριμένη ζώνη, ενώ οι «κακές γλώσσες» θα βιαστούν να πουν ότι αυτό συνέβη αφού η «πρώην βασίλισσα της πρωινής ζώνης» έχανε στη μάχη της τηλεθέασης από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Να διευκρινίσω λοιπόν ότι εκείνη την περίοδο για πολλούς λόγους, όπως λόγους οικονομίας στις βάρδιες του προσωπικού, θεωρήθηκε σκόπιμη η μετακόμιση της Ελένης στη μεσημεριανή ζώνη. Ο «Καφές με την Ελένη» λοιπόν πήγε το μεσημέρι, η παρουσιάστρια… θεώρησε ότι έκανε ένα βήμα στην καριέρα της και με την «Ελένη» βρίσκεται πλέον να δίνει μάχη στη μεσημεριανή ζώνη.

Από την άλλη όμως, όπως είδαμε να συμβαίνει και με τον ΑΝΤ1, έτσι και στον ALPHA θεωρούν ότι μπορούν πλέον να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη τους με live εκπομπή. Σύμφωνα όμως, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή αυτή δεν θα έχει καμία σχέση με τα λεγόμενα… πρωινάδικα, αφού τα στελέχη της Κάντζας θέλουν να στήσουν κάτι διαφορετικό. Για τη διαφορετικού ύφους εκπομπή μάλιστα σκέφτηκαν να «παντρέψουν» τη Ράνια Θρασκιά με τον Δημήτρη Μάρκο.

Ο καθένας από το πόστο του λοιπόν θα παρουσιάζουν κάποια άλλα θέματα, αλλά με διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα λεγόμενα «πρωινάδικα» ή στην εκπομπή που κάνει τα μεσημέρια η Ελένη Μενεγάκη. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ALPHA ήθελαν την εκπομπή αυτή να την βγάλουν στον αέρα στα μέσα Νοεμβρίου, αλλά τελικά επειδή απαιτείται πολύ… στήσιμο και οργάνωση η εκπομπή σχεδιάζεται να βγει τον Δεκέμβριο… αν όλα εγκριθούν.

Προς το παρόν όλα είναι στα χαρτιά, αλλά αυτό που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας τελικά είναι ότι και στην Κάντζα σκοπεύουν να ενεργοποιήσουν την πρωινή τους ζώνη. Μετά από μία νεκρή περίοδο η τηλεόραση αρχίζει να αποκτά περισσότερο… ζωντάνια με ζωντανές εκπομπές. Άσχετα αν κάποιες από αυτές… δεν βλέπονται ούτε μαγνητοσκοπημένες!

Γρηγόρης Μελάς
Πηγή: newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα