Τρεις συλλήψεις για κλοπές μηχανών στην Κέρκυρα

Ένας 27χρονος, ένας 23χρονος και μια 21χρονη συνελήφθησαν καθώς, προχώρησαν σε κλοπές μηχανών. Με τν πρώτο και την τρίτη μάλιστα να έχουν στην κατοχή της και ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν την Τρίτη στην Κέρκυρα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας και αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, μία 21χρονη υπήκοος Αλβανίας και δύο ημεδαποί ηλικίας 23 και 27 ετών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής δικύκλων και

κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τον 27χρονο και την 21χρονη υπήκοο Αλβανίας να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρέσει την Πέμπτη (18.04.2013) το μεσημέρι από την πόλη της Κέρκυρας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Στην δεύτερη περίπτωση οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας εντόπισαν τον 23χρονο ημεδαπό και από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχε αφαιρέσει μία δίκυκλη μοτοσικλέτα τις πρώτες πρωινές ώρες από την πόλη της Κέρκυρας.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα δίκυκλα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα