Το ολονύχτιο θρίλερ στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών στις εφημερίδες
Τα θέματα που κυριαρχούν στον σημερινό Τύπο είναι το ολονύχτιο θρίλερ στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών και η συμφωνία για εθελοντική διαγραφή του 50% του χρέους που θα φτάσει τα 100 δις. ευρώ και μείωση των επιτοκίων δανεισμού.
Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η μεγάλη νύχτα για το ελληνικό "κούρεμα". Η εφημερίδα γράφει ότι "ενισχυμένη ευρωπαϊκή εποπτεία στη χώρα μας. Παζάρια και πιέσεις από Μέρκελ-Σαρκοζί στις Τράπεζες για να αποδεχτούν τους όρους με 50%. Όλο το δραματικό παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών".`
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μόνιμη κατοχή από την τρόικα δέχτηκε η κυβέρνηση... Τσολάκογλου". Η εφημερίδα τονίζει ότι "την απόλυτη υποταγή του δηλώνει ο Παπανδρέου ως νέος Τσολάκογλου στο σχέδιο της Μέρκελ για μόνιμη κατοχή της χώρας από τους γκαουλάιτερ της Τρόικας που θα τοποθετηθούν μετά και τη στοχευμένη - προς την πλήρη αποικιοποίηση του τόπου- τροποποίηση των ευρωπαϊκών Συνθήκων."
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εκλογές 4 Δεκεμβρίου"¨. Η εφημερίδα γράφει ότι "εξελίξεις από σήμερα! Η κυβέρνηση των Μνημονίων εξάντλησε όλα της τα κόλπα και σύρεται προς τις κάλπες. Η ώρα της αλήθειας για την κυβέρνηση Παπανδρέου, που οδήγησε τη χώρα στα βράχια, πλησιάζει, καθώς δεν μπορεί να διασωθεί ούτε μετά τη χθεσινή δραματική σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες".
ΕΘΝΟΣ: "Συμφώνησαν τα ξημερώματα για "κούρεμα" 50%". Η εφημερίδα σημειώνει ότι "130 δισ.ευρώ το νέο πακέτο στήριξης προς την Ελλάδα. Μείωση των επιτοκίων δανεισμού. Το δραματικό παρασκήνιο, τα στρατόπεδα και οι πρωταγωνιστές".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γέροντας Παΐσιος: Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ!". Σύμφωνα με την εφημερίδα "δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι πίσω από τις απόπειρες ενοποίησης της Ευρώπης βρίσκονται ύπουλα σχέδια διεθνιστικών κύκλων, που -στο όνομα της παγκοσμιοποίησης- θέλουν να επιβάλλουν υπερεθνικά σχήματα και να ισοπεδώσουν έτσι τις κατά τόπους εθνικές παραδόσεις των λαών."
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γερμανικό τανκς φέρνει νέο Μνημόνιο". Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "κούρεμα 50% μετά από ολονύχτιο θρίλερ στις Βρυξέλλες. Νέα σκληρά μέτρα και μόνιμη επιτήρηση".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κούρεμα 50% ολονύχτια μάχη Μέρκελ-τραπεζών. Η εφημερίδα γράφει ότι "συμφωνία μετά από δραματική διαπραγμάτευση για τους όρους χρεοκοπίας της Ελλάδας. 100 δισ.ευρώ η μείωση του ελληνικού χρέους και 130 δισ.η νέα δανειακή σύμβαση. Έρχεται νέα πολυετής λιτότητα και μπαίνουν τοποτηρητές της Τρόικας για να ελέγχουν τους υπουργούς.
ΕΣΤΙΑ: "Η κορύφωσις του δράματος". Η εφημερίδα τονίζει ότι "Η πραγματικότης είναι δυστυχώς αμείλικτη. Η Ελλάς επτώχευσε. Οσο και αν γίνεται προσπάθεια ωραιοποιήσεως η διαγραφή- κούρεμα της τάξεως του 50% του ελληνικού χρέους προς τους μη κρατικούς δανειστές συνιστά χρεωκοπία".
Η ΑΥΓΗ: "Επιτροπεία Μέρκελ". Σύμφωνα με την εφημερίδα "λιτότητα διαρκείας παντού, με μόνιμη επιτόπου εποπτεία σε όσες χώρες "γλιστρούν" από τη σιδηρά πειθαρχία.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Κρήτη: Έτοιμο το σχέδιο... διαφυγής του Παπανδρέου!
- Η γνώση της ημέρας: Μπιζιμποντισμός
- Ποινή 11 χρόνων για πλαστογραφία
- Μυστικά της Εδέμ: Πεθαίνουν Νταίζη και Χρήστος;
- Μανωλίνα Κωνσταντίνου: "Ευκαιρία ζωής ο Παναθηναϊκός"
- Ζώδια: Το ζώδιο σας σήμερα Πέμπτη 27 Οκτωβρίου
- Το ξέσπασμα της Έλντας Πανοπούλου στην Μπήλιω Τσουκαλά
- Στ’ ανθρώπινα δικαιώματα προσκρούει το ναρκοτέστ
- Το «κούρεμα» 50% είναι μόνο 28% στο σύνολο του ελληνικού κρατικού χρέους
- Η Ασία χάνει τις γυναίκες της...
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις NewsBomb
- Είναι ερωτευμένη η Α. Νικολούλη;
- Ένα φόρεμα McQueen από… μαρούλι
- Στο εδώλιο 75χρονος για κοπή δέντρων
- Απέκλεισαν τα ΚΤΕΛ-Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις
- Χλεύαζαν στο Facebook τον θάνατο 16χρονης
- Populous για… fabulous Βοτανικό
- Κεντρικό θέμα στα ξένα ΜΜΕ το ελληνικό «κούρεμα»
- Στήριγμα αγάπης στον 85χρονο
- Νέος κύκλος βίας στο Ιράκ
- Τελευταία Νέα NewsBomb
- Συγκαλεί υπουργικό και ενημερώνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γ. Παπανδρέου
- «Δεν υπάρχει περίπτωση αναδιάρθρωσης» έλεγε ο Γ. Παπανδρέου
- Πυροβόλησαν υπάλληλο περιπτέρου στην Εκάλη
- Χείρα βοηθείας στην Ευρώπη δίνει η Ιαπωνία
- Κεντρικό θέμα στα ξένα ΜΜΕ το ελληνικό «κούρεμα»
- Ένα φόρεμα McQueen από… μαρούλι
- Νέος κύκλος βίας στο Ιράκ
- Γιατί εκνευρίστηκε ο Ν. Πατέρας
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Μεγάλο ενδιαφέρον για έρευνες φυσικού αερίου στην Ελλάδα
- Έκτακτη σύσκεψη ΝΔ υπό Σαμαρά κόντρα στο ...
- Will there be another summit on Sunday?
- Πρεμιέρα στο κοινό του
- Εγκλημα αλλά ακόμη η τιμωρία
- Αρνητική η πρώτη αντίδραση της ΝΔ
- «Η συμφωνία έσωσε το ευρώ» υποστηρίζει ο Μπαρουάν
- Δέσμευση Μπερλουσκόνι σε μέτρα για τα ελλείμματα