Τι λένε οι συμφοιτητές του 19χρονου βομβιστή της Βοστώνης

Συγκλονισμένοι δηλώνουν οι πρώην συμμαθητές και συμφοιτητές του νεότερου από του αδελφούς-βομβιστές Τσαρνάγιεφ που έβαψαν με αίμα το Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Όλοι ανεξαιρέτως, εξέφρασαν τη φρίκη και τον αποτροπιασμό για τον 19χρονο ο οποίος αναζητείται από τις αρχές και το FBI.

Εκφράζοντας τη λύπη τους για τα θύματα, οι πρώην συμμαθητές του Τζοκχάρ Τσαρνάγιεφ μίλησαν για πρώτη φορά για το πώς ένιωσαν όταν πληροφορήθηκαν ότι καταζητείται με την κατηγορία ότι αυτός ήταν ένας από τους βομβιστές της Βοστώνης.

«Είδα

τις εικόνες χθες το βράδυ και σκέφτηκα ότι έμοιαζε με αυτόν», δήλωσε η Ρεμπέκα Μαζούρ, η οποία ήταν στην ίδια τάξη με τον Τσαρνάγιεφ στο σχολείο και πρόσφατα και στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Δεν το πίστευα όταν είδα το πρόσωπό του στις αφίσες που μοίρασαν οι αρχές. Ήταν ένα σοκ για 'μένα γιατί κάναμε παρέα και δεν έδειχνε επιθετικός. Ήταν τόσο γλυκό και ήσυχο παιδί», συμπλήρωσε η Μαζούρ.

«Δεν ήξερα πολύ καλά το Τζαχάρ, όπως τον φώναζαν αρκετοί, αλλά ήταν κυριολεκτικά ανάμεσα στα πιο γλυκά και πιο χαλαρά παιδιά που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε ένας άλλος συμφοιτητής στο Χάρβαρντ.

Υπήρχαν, ωστόσο, και κάποιοι που είχαν καταλάβει ότι πίσω από αυτό το αγγελικό πρόσωπο κρυβόταν μια δολοφονική μορφή. «ο Tσαρνάγιεφ φαινόταν αρκετά απειλητικός μέχρι πρόσφατα», δήλωσε συμφοιτητής του.

«Στην πραγματικότητα, όταν τον Νοέμβριο έπαιζα μπάσκετ μαζί του φαινόταν σαν να είχε μεγάλο μίσος μέσα του», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Keywords
Τυχαία Θέματα