Τα ξένα Μέσα για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού! (photos)

Υπόκλιση στον Ολυμπιακό από τα ξένα Μέσα ενημέρωσης μετά τη μεγαλειώδη πρόκρισή του στον τελικό του Final 4 επί της Μπαρτσελόνα.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4 όπου επικράτησε 68-64 της Μπαρτσελόνα, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά. Η Μαδριλένικη Marca

που φυσικά δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με τον αποκλεισμό των Καταλανών, αναφέρει στον τίτλο της: «Η Μπαρτσελόνα έμεινε χωρίς τελικό», για να αναφέρει στο κείμενό της: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να φτάσει στον 8ο τελικό της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αφού ηττήθηκε με 68-64 από τον Ολυμπιακό». Στη συνέχεια μάλιστα, άλλαξε τον τίτλο της ο οποίος έγινε: «Ο Σπανούλης έβαλε την ταφόπλακα στην Μπαρτσελόνα».

Από την πλευρά της, η καταλανική El Mundo Deportivo είχε ως τίτλο: «Μπλαουγκράνα απογοήτευση στην Κωνσταντινούπολη», με το κείμενό της, να αναφέρει: «Ο τελικός-όνειρο κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν πρόκειται να γίνει. Η Μπάρτσα ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό (68-64) σ' ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν από τους παίκτες του Χάβι Πασκουάλ. Ο Βασίλης Σπανούλης με 21 πόντους και ένα τρίποντο-κλειδί στο 1:08 πριν από το τέλος, ήταν το κρίσιμο καλάθι που καταδίκασε τους μπλαουγκράνα στην ήττα και θα παίξουν στον μικρό τελικό εναντίον του Παναθηναικού».

Η μαδριλένικη «As» αναφέρει στον τίτλο της: «Ούτε ο Ναβάρο δεν μπόρεσε να σώσει την Μπάρτσα», ενώ για την αναμέτρηση: ««Ο αρχηγός παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε ήταν ο καλύτερος παίκτης, αλλά η Μπάρτσα έμεινε εκτός του τελικού».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα