Έπεσε σε γκρεμό με το ΙΧ, την έσωσε το... αγριογούρουνο! (βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Την τύχη με το μέρος της και μάλιστα δύο φορές φαίνεται ότι είχε μία γυναίκα στη Λαμία, η οποία έπεσε με το αυτοκίνητό της σε γκρεμό.

Την πρώτη φορά την έσωσε ένας βράχος και τη δεύτερη ένα... αγριογούρουνο!

Όλα συνέβησαν όταν η 65χρονη γυναίκα κινούταν με το όχημα από τον Μπράλο στη Λαμία. Όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, σε μια στροφή στην προσπάθειά της να πιάσει το κινητό που χτυπούσε έχασε τον έλεγχο

και βρέθηκε στο γκρεμό.

Έπειτα από τούμπες που έφερε το αμάξι τελικά προσγειώθηκε σε έναν βράχο. Ωστόσο, η γυναίκα για καλή της τύχη γλίτωσε μόνο με λίγες γρατζουνιές, καθώς φορούσε ζώνη, ενώ άνοιξαν και οι αερόσακοι.

Αμέσως, όπως ήταν εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου πήρε το κινητό της για να ειδοποιήσει το σύζυγό της. Όμως βρισκόταν σε ένα νέο πρόβλημα. Δεν μπορούσε να δώσει το σημείο που είχε πέσει...

Εδώ η τύχη της χτυπάει για δεύτερη φορά την πόρτα! Λίγα λεπτά αργότερα, θυμήθηκε ότι το σημείο στο οποίο έπεσε ήταν χαρακτηριστικό για το ζευγάρι, καθώς είχε δει παλιότερα ένα αγριογούρουνο. Μάλιστα, κάθε φορά που πέρναγαν από εκεί σχολίαζαν το γεγονός.

Έτσι έδωσε και το στίγμα της...

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να βγάλουν την εγκλωβισμένη γυναίκα από την ηλιοροφή, η οποία στη συνέχεια διακομίσθηκε προληπτικά με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα