Ίβκοβιτς: «Κανείς δεν περίμενε να πάμε τελικό»

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα προγνωστικά κι έκανε αυτό που κανείς δεν περίμενε: εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό.

Όπως ανέφερε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί, αλλά δεν επιβεβαίωσε τον τίτλο της εντός παρκέ: «Καλησπέρα σε όλους. Όπως συμβαίνει σε κάθε σημαντικό αγώνα υπήρξαν ορισμένες προσμονές. Η μεγαλύτερή μας ήταν ένας ψηλότερος ρυθμός. Έχουμε ομάδα με νέους παίκτες και αντιμετωπίσαμε μια πολύ έμπειρη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα.

Χάρηκα πάρα πολύ που κερδίσαμε, άξια μάλιστα, αφού η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή και στα δύο ημίχρονα. Όλοι έλεγαν πως η Μπαρτσελόνα ήταν πιο έμπειρη κι είχε το προβάδισμα. Κληθήκαμε να παίξουμε έναντι αστέρων όπως ο Ναβάρο και ο Λόρμπεκ. Εμείς, όμως, αναλύσαμε καλά τον αντίπαλό μας κι εκεί φάνηκε η διαφορά μας. Θα με ρωτήσετε για τα συναισθήματά μου. Έγινε κάτι το απρόσμενο, κερδίσαμε έναν αντίπαλο που δεν περίμενε κανείς». Είπε ακόμα...

Για τον τελικό: «Μπορείτε να πείτε πως θα κερδίσουμε και στον επόμενο αγώνα. Η ομάδα αυτή έχει ένα πλεονέκτημα, την ενέργεια. Το «κλειδί» του αγώνα είναι τα ριμπάουντ, έτσι αλλάζουμε τη ροή του αγώνα και ελέγχουμε το ρυθμό. Είχαμε κάποιες αδυναμίες. Αύριο (12/05) θα ξεκουραστούμε και την Κυριακή (13/05) θεωρώ θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα