Συννεφιασμένος ο ουρανός το Σαββατοκύριακο

00:02 9/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Άστατος θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές - νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή θα κυμανθεί στα βόρεια από -5 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά από 0 έως 12 βαθμούς, στις νοτιότερες και

δυτικές περιοχές της χώρας από 2 έως 15 βαθμούς και στα νησιά, δηλαδή την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγα σύννεφα θα εμφανιστούν το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή προβλέπονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που τοπικά θα πυκνώνουν. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν πάλι στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι άνεμοι θα επιμείνουν δυτικοί - νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από -6 έως 12 βαθμούς, στα κεντρικά από -1 έως 13 βαθμούς, στις νοτιότερες ηπειρωτικές περιοχές από 2 έως 15 βαθμούς και στα νησιά από 8 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις οι οποίες θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται το απόγευμα να βρέξει για λίγο στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις από 4 έως 5 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Αναζητήσεις
ουρανος synefiasmenos
Τυχαία Θέματα