Σοκ: Κανίβαλος αστυνομικός σχεδίαζε να ψήσει και να φάει γυναίκες!

Διπλό σοκ στη Νέα Υόρκη, καθώς τα ΜΜΕ μετέδωσαν χθες την είδηση ότι συνελήφθη αστυνομικός που σχεδίαζε να απαγάγει γυναίκες με σκοπό να τις ψήσει ζωντανές και να τις φάει, για να ακολουθήσει αμέσως μετά το δεύτερο «βαρύτερο» νέο μιας νταντάς που έσφαξε τα δύο ανήλικα παιδιά που είχε υπό την επίβλεψή της.


Το

νέο της δεύτερης εγκληματικής πράξης, η οποία έλαβε χώρα χθες Πέμπτη 25-10-2012, έφτασε στο τηλεφωνικό κέντρο της τοπικής αστυνομίας συνοδευόμενη από τις κραυγές βοήθειας της τραγικής μητέρας η οποία, επιστρέφοντας στο σπίτι της μαζί με το τρίτο 3χρονο παιδί της, βρήκε τα δύο άλλα της παιδιά – 6 και 2 ετών αντίστοιχα – μαχαιρωμένα στη μπανιέρα, δίπλα στην οποία βρισκόταν το νεκρό σώμα της 50χρονης νταντάς τους, η οποία είχε αυτοκτονήσει – καθώς φαίνεται – προκαλώντας θανατηφόρο χτύπημα με μαχαίρι στην καρωτίδα της.

Η 36χρονή μητέρα, ονόματι Μαρίνα Κριμ, πήρε στα χέρια της το τρίτο παιδί της και συνέχισε να κραυγάζει αλλόφρων μέχρι που έκλεισε η φωνή της. Οι αστυνομικοί και οι νοσοκόμοι που κατέφτασαν τη βρήκαν να κάθεται σιωπηλή κρατώντας το παιδί της, σε κατάσταση απερίγραπτου σοκ και πένθους. Τα μόνα λόγια που κατάφερε να ψελλίσει ήταν: «χρειάζομαι ένα γιατρό».

Η ονειρεμένη, όμως, «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» είχε ήδη συνταραχθεί νωρίτερα την ίδια μέρα, όταν 28χρονος αστυνομικός του τμήματος της Νέας Υόρκης, ονόματι Τζιλμπέρτο Βαλ, συνελήφθη με την κατηγορία της συνωμοσίας, καθώς σχεδίαζε να απαγάγει γυναίκες, τις οποίες αφού πρώτα θα βασάνιζε, θα τις έψηνε ζωντανές και θα τις έτρωγε.

Βρέθηκε ακόμα και μήνυμά του στο οποίο έλεγε σε επίδοξο συνεργό του ότι ο φούρνος του είναι αρκετά μεγάλος για να χωρέσει κάποιο από τα κορίτσια, αν του δίπλωναν τα πόδια. Όπως είπε η δημόσια κατήγορος ήταν θέμα χρόνου να κάνει πράξη τις φρικιαστικές επιθυμίες του.

Πρόκειται για νεαρό οικογενειάρχη με παιδί ενός έτους, πολίτη υπεράνω υποψίας, ο οποίος εργαζόταν στην περιοχή του Χάρλεμ. Τα στοιχεία για τη σύλληψή του βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, απ' όπου διεξήγαγε τις συζητήσεις του με τον συνεργό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα