Σάντος: «Θα δώσουμε και πάλι χαρά στους Έλληνες!»

Την πίστη του στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την αισιοδοξία του πως η Ελλάδα θα δώσει και πάλι χαρά στον κόσμο παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Euro 2012, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τα αφήσουμε όλα πίσω. Να βγάλουμε το πάθος που έχουμε και είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής μας στη

συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μία ημέρα μετά την ήττα από την Τσεχία, όπου αναφέρθηκε στο νέο ανεξήγητο (για τον ίδιο) μπλακ-άουτ του «γαλανόλευκου» συγκροτήματος στα πρώτα λεπτά, προσθέτοντας ωστόσο πως: «Αν το πιστέψουμε όλοι μαζί με τη Ρωσία, μπορούμε. Έχουμε χαρακτήρα, ας τον βγάλουμε», ενώ παράλληλα δεν δίστασε να προαναγγείλει αλλαγές, αλλά και να κάνει λόγο για έλλειψη ταχύτητας στην σκέψη των ποδοσφαιριστών του. Κάτι που, όπως υποστήριξε, διδάσκεται σε νεαρή ηλικία... «Στις ήττες οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές είναι στον πάγκο», πρόσθεσε με... νόημα για την κριτική που δέχθηκε όσον αφορά στις επιλογές του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος:

Ερωτηθείς από Γερμανό δημοσιογράφο γιατί η Ελλάδα δεν ξεκινάει καλά τους αγώνες, τόνισε: «Είναι κάτι αρκετά παράδοξο. Τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει αυτό στα παιχνίδια μας , είναι ανεξήγητο. Είναι κάτι μη φυσιολογικό. Η προετοιμασία μας ήταν σωστή οι ποδοσφαιριστές κίνητρα ήθελαν, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Μετά τρέχαμε για να γυρίσουμε το σκορ. Στο ένα παιχνίδι τα καταφέραμε, στο άλλο δεν είχαμε την τύχη. Είναι κάτι ανεξήγητο».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα