Σοκ στη Βρετανία με τον φρικτό θάνατο νεαρής φοιτήτριας

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 20χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Cambridge, καθώς αφού τη χτύπησε λεωφορείο σύρθηκε για 825 μέτρα χωρίς ο οδηγός να καταλάβει τι συνέβαινε


Τα τραύματα τόσο από το χτύπημα αλλά και επειδή σύρθηκε κάτω απ'αυτόήταν πολύ σοβαρά με αποτέλεσμα να της στοιχίσουν την ίδια της τη ζωή.

Τη φοιτήτρια χτύπησε νυχτερινό λεωφορείο στο Hampstead, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, το οποίο οδηγούσε ένας 52χρονος.

Η

τραγική ειρωνεία είναι ότι ο οδηγός μην γνωρίζοντας ότι το σώμα της 20χρονης βρισκόταν εγκλωβισμένο κάτω από το όχημά του σταμάτησε κανονικά σε στάση για να παραλάβει επιβάτες!

Σοκάρει ακόμα και η κατάθεση του οδηγού στους αστυνομικούς μία μέρα μετά το περιστατικό καθώς τους είπε ότι νόμιζε πως κάποια στιγμή χτύπησε μία αλεπού!!

Ο 52χρονος τώρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη καθώς θα αντιμετωπίσει κατηγορίες από απρόσεκτη οδήγηση. Η 20χρονη που η μοίρα της επεφύλασσε τραγικό τέλος είχε μόλις γυρίσει από διακοπές που είχε κάνει στην Κύπρο και εκείνη την ημέρα επρόκειτο να φύγει για Ρώμη.

Ο εισαγγελέας από την πλευρά του αφού είδε το περιστατικό μέσω κάμερας ασφαλείας δήλωσε «Δεν την είδε καθόλου. Τη χτύπησε και παρασύρθηκε το σώμα της κάτω από το λεωφορείο»

Keywords
Τυχαία Θέματα