Παυλόπουλος: Ο Καραμανλής επικροτεί την πρόταση Σαμαρά

Απολύτως σύμφωνος με την πρόταση Σαμαρά για σχηματισμό προσωρινής μεταβατικής κυβέρνησης, είναι ο τέως πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, όπως αποκάλυψε στον «ΑΝΤ1 97,2», ο πρώην Υπουργός, καθηγητής, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.

«Σε ότι αφορά π.χ τον Κ. Καραμανλή ξέρω πάρα πολύ καλά ότι ο κ. Καραμανλής συμφωνεί απολύτως με την πρωτοβουλία του κ. Σαμαρά, και επικροτεί

απολύτως την θέση την οποία διατύπωσε ο κ .Σαμαράς, την οποία θεωρεί και εθνικώς επιβεβλημένη και εθνικώς υπεύθυνη», τόνισε , με αφορμή ερώτηση για το ρόλο των πρώην πρωθυπουργών, σημειώνοντας πως «ο καθένας από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την πολύτιμη γνώμη τους και καθένας φέρει το μερίδιο ιστορίας αλλά και ευθύνης που τους αναλογεί, καθένας λοιπόν από αυτούς είναι δεδομένο ότι μπορεί να τοποθετηθεί.

Άλλο αυτό και άλλο η δημιουργία συλλογικών οργάνων τα οποία πρέπει να λειτουργούν και να δημιουργείται η αίσθηση ότι προσθέτουμε μια ακόμα διαδικασία σε μια κρίσιμη περίοδο που έχει αυτή την ώρα ως μόνο στόχο να βγούμε από την κρίση».

Keywords
Τυχαία Θέματα