Παναθηναϊκός: Με Πέτριτς η αποστολή, με Αλαφούζο η προπόνηση

19:33 5/4/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παρακολουθεί την προπόνηση του Σαββάτου και τον Αναστασίου να παίρνει στην αποστολή τον Πέτριτς.

Ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του Παναθηναϊκού για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα είναι αυτός της Κυριακής (06/04) με τον Λεβαδειακό, με τους «πράσινους»

να θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί τους, που κρατάει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι έπειτα. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (05/04) στο Κορωπί, την οποία και παρακολούθησε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ συνηθίζει να πηγαίνει στο «Γ. Καλαφάτης» και να βρίσκεται κοντά στην ομάδα πριν από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι που έκανε και πριν από αυτό με τους Βοιωτούς.

Όσο για την προετοιμασία της ομάδας, στα αγωνιστικά, το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Ντίνας και Μπαϊράμι, οι οποίοι και δεν είναι στην αποστολή. Εκτός είναι και οι τιμωρημένοι Ζέκα, Σίλντενφελντ και Μέντες, ενώ επιστρέφει ο Μπεργκ αλλά και ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, ίσως κι από την αρχή του αγώνα, κόντρα στον Λεβαδειακό. Στα της προπόνησης, ο Αναστασίου επικεντρώθηκε αρκετά στα τελειώματα των φάσεων, ενώ έγιναν κι ασκήσεις πέντε-δυο και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε κι η αποστολή που αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Ρισβάνη, Νάνο, Αμπέιντ, Λαγό, Δώνη, Γιαννιτσάνη, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα