Οι υποψήφιοι προπονητές για τον Ολυμπιακό

Περισσότερα από 20 ονόματα έχουν «ακουστεί» για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Το Onsports άνοιξε το «φάκελο» των προπονητών που έχουν απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και σας παρουσιάζει, αναλυτικά, όλες τις υποθέσεις.

Το «κεφάλαιο» Ερνέστο Βαλβέρδε

θα «κλείσει» και τυπικά σε μερικές μέρες για τον Ολυμπιακό, καθώς μετά την επιστροφή της αποστολής των Πειραιωτών από την Αυστραλία, το πρωί της Δευτέρας (21/5) ο Ισπανός προπονητής θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όπως είχε ανακοινώσει πριν από μερικές εβδομάδες σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (20/5) βρίσκονται στην αναζήτηση του προπονητή που θα διαδεχθεί τον «τσινγκούρι» στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το έργο των ανθρώπων του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μια και στόχος είναι η συνέχιση του πλάνου που έχει μπει μετά την ανάληψη της πειραϊκής ΠΑΕ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα