Γάμος: Οι πιο συχνοί λόγοι για τους οποίους καυγαδίζουμε

Υπάρχουν μερικές αιτίες τσακωμών, οι οποίες είναι κοινές για τα περισσότερα ζευγάρια του κόσμου. Οι ειδικοί στα θέματα σχέσεων, συγκεντρώθηκαν και αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν, τους πέντε λόγους διαμάχης ανάμεσα σε παντρεμένα ζευγάρια, τα οποία συναντούν τις περισσότερες φορές στην καριέρα τους.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί:


1. «Πόσα λεφτά χάλασες για...;»
Σπάνιο είναι το φαινόμενο, του να «πιάσουν» καλά λεφτά στα χέρια τους και οι δυο τους και οι δύο ταυτόχρονα. Συνεπώς, πάντα θα υπάρχει ένα... μικρο-καυγαδάκι για το πόσα λεφτά χαλάει ο καθένας και που. Είναι

γεγονός, πως οι περισσότεροι από εμάς, δεν θέλουν τ η σύντροφό του να κάνει αλόγιστα έξοδα, ειδικά όταν δεν γνωρίζουμε για αυτά. Υπομονή, συζητήστε και μην πιάνετε αμέσως τους καυγάδες.


2. «Ας μείνω εδώ ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια, για να νομίζει ότι κοιμάμαι» – ή αντίθετα «Νομίζει ότι επειδή είναι ξαπλωμένος με κλειστά τα μάτια θα πιστέψω ότι κοιμάται».
Είναι ένα σύμπτωμα για εκείνους που έχουν αρχίζει να βαριούνται τον σύντροφό τους, αλλά –κυρίως- τη σεξουαλική τους ζωή. Είναι λογικό, όπως εξηγούν οι επιστήμονες, η συχνότητα του σεξ να μειώνεται με την πάροδο των χρόνων, όχι μόνο της σχέσης, αλλά και όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι. Το επόμενο... στάδιο, είναι οι τσακωμοί για την απόκτηση παιδιού ή όχι. Υπομονή, θα περάσει!


3. «Επίσκεψη στη μάνα σου;»
Είναι μια από τις κλασικές περιπτώσεις για να αρχίσει ο... τσακωμός! Σε όλες τις γιορτές, εκείνη θέλει να επισκέπτεστε το σπίτι της μητέρας, την οποία δεν συμπαθείτε και ιδιαίτερα. Είναι απλή η λύση: Βρείτε, ποια θα είναι εκείνη η μέρα της εβδομάδας που θα την αφιερώνεται στην επίσκεψη των οικογενειών σας και μην τσακώνεστε άλλο!


4. «Δεν με σέβεσαι!»
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ανά τον κόσμο, οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να προχωρήσουν στον γάμο, αφού έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και αφού έχουν καταφέρει να αποκτήσουν μια καλή θέση στην αγορά εργασίας. Έτσι, με το παραμικρό, μπορεί να υπάρξει η... σπίθα για να ανάψει ο τσακωμός, σχετικά με το ποιος είναι εκείνος που χρειάζεται να δείξει τον μεγαλύτερο σεβασμό στον άλλο. Ηρεμήστε και οι δύο: όλοι οι άνθρωποι αξίζουν τον ίδιο σεβασμό!


5. «Βοήθησέ με...» ή «Μη με βοηθάς!»
Όταν ένας από τους δύο μέσα σε μια σχέση, έχει θέσει ένα μεγάλο στόχο τον οποίο και θέλει να κατακτήσει, είναι λογικό να ζητά τη βοήθεια και τη συμπαράσταση από το έτερον του ήμισυ. Να όμως, που κάποιες φορές, αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντίθετα αποτελέσματα, καθώς, εκείνος που δέχεται τη βοήθεια, μοιάζει να μην μπορεί να απολαύσει την επιτυχία του. Και έτσι, αρχίζουν οι γκρίνιες! Η ισορροπία είναι εκείνη που θα σας βοηθήσει να βρείτε την υγεία στη σχέση σας.

Πηγή: koolnews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα