Έβαλε φωτιά η Λεβάντε, 2-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης

22:25 4/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Νέο ενδιαφέρον στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη Λεβάντε να επικρατεί 2-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία θέλει πλέον το απόλυτο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δύο νίκες ήθελε η Ατλέτικο Μαδρίτης στα τελευταία της τρία παιχνίδια για να κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα ύστερα από το 1996. Ο ρεαλιστικός της στόχος, ήταν να επικρατήσει των Λεβάντε και Μάλαγα και να πάει αδιάφορη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Παρόλα αυτά, τα σχέδιά της αλλάζουν καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια» και θα πρέπει να κυνηγήσει

τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου».

Από το ξεκίνημα το παιχνίδι δεν πήγε καλά για τους «ροχιμπλάνκος» καθώς μόλις στο 7’ ο Φιλίπε Λουίς με αυτογκόλ έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λεβάντε. Το 2-0 έγινε στο 69’ με τον Μπαράλ για να δώσει οριστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Ατλέτικο πίεσε και είχε δοκάρι με τον Αντριάν, χωρίς όμως να μπορέσει να μειώσει και να απειλήσει με ισοφάριση.

ΛΕΒΑΝΤΕ: Νάβας, Πέδρο Λόπεθ, Ναβάρο, Βύντρα, Χουανφράν, Ρούμπεν Γκαρσία (72’ Πίντο), Σιμάο, Ντιόπ, Σισοκό (59’ Ίβανσιτς), Βίκτορ, Μπαράλ (80’ Άνχελ).
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Αλντερβέιρελντ, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Ραούλ Γκαρσία (46’ Τουράν), Γκάμπι, Τιάγκο, Κόκε (62’ Ντιέγκο), Ντιέγκο Κόστα, Βίγια (46’ Αντριάν).

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα