Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Επεισόδια στη Λεωφόρο (pic)

20:56 4/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

Λίγο μετά τις 20:25 οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στη Θύρα 6 της Λεωφόρου και με το που πάτησαν το πόδι τους στο γήπεδο ξεκίνησαν τα επεισόδια! Πλήθος φωτοβολίδων και σπασμένων καθισμάτων έφυγαν προς τη θύρα 7 όπου ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι... τσιμπησαν και μπήκαν

στο χορό των επεισοδίων με τη σύρραξη να γενικεύεται και να επικρατεί χάος.

Το ξύλο που έπεσε μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων μέχρι να... ξυπνήσει η αστυνομία και τα ΜΑΤ για να επέμβουν, ήταν ανελέητο. Τα... αποθέματα φωτοβολίδων των οπαδών του ΠΑΟΚ έμοιαζαν ανεξάντλητα, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού δυστυχώς να απαντούν σε όσα γίνονταν, κάτι που έφερε ως αποτέλεσμα να ξηλωθούν όλα τα καθίσματα της Θύρας 6 και αρκετά από τη Θύρα 7, αφού αυτά εκτοξεύονταν εκατέρωθεν.

Την ίδια ώρα, στα επίσημα της Λεωφόρου ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος είχαν ήδη καθίσει δίπλα-δίπλα, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι μπορεί να εξελιχθεί σε γιορτή, υπολόγιζαν όμως χωρίς τους ανεγκέφαλους κάφρους και των δυο πλευρών που τα τίναξαν όλα στον αέρα.

Οι ισχυροί άνδρες των δυο ΠΑΕ προσπάθησαν να προσεγγίσουν το σημείο των επεισοδίων για να ηρεμήσουν την κατάσταση, όμως, αυτή ήταν εκτός ελέγχου και λίγο έλειψε να δεχθούν κι αυτοί φωτοβολίδες κι αντικείμενα. Αλαφούζος και Σαββίδης δεν έφεραν αποτέλεσμα, το ξύλο έπεφτε με τη... σέσουλα και για αρκετή ώρα η αστυνομία παρακολουθούσε άπραγοι ακόμα και οπαδούς να φεύγουν από τη Θύρα 13 και να πηγαίνουν στα κάγκελα μπροστά στη Θύρα 6 για να συμμετάσχουν στις... αθλοπαιδιές!

Τελικά, μετά τις 20:40 η αστυνομία αποφάσισε να βάλει τέλος στη φαρσοκωμωδία, με τα ΜΑΤ να μπαίνουν από τη Θύρα 5 στην 6 και με τη χρήση των γκλομπ, των δακρυγόνων και των χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, να περιορίζουν τους περίπου 200 οπαδούς του ΠΑΟΚ στο πάνω μέρος της Θύρας 6. Παρόλα αυτά, ως τις 20:45 η κατάσταση δεν είχε ηρεμήσει στη Λεωφόρο, με μια σειρά ματ να έχει παραταχθεί στη μεγάλη περιοχή μπροστά στη Θύρα 7, υπό το φόβο νέας έκρηξης....

Keywords
Τυχαία Θέματα