Χριστούγεννα στην Αθήνα!

Ξεχωριστή και γιορτινή είναι η Αθήνα αυτές τις μέρες και οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου κορυφώνονται ενόψει των Χριστουγέννων.

Στην πλατεία Συντάγματος μέχρι τις 5 το απόγευμα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στη Μαγική Πλατεία και να διασκεδάσουν με τα πολλά happenings που είναι προγραμματισμένα.

Στις πλατείες Αγίου Παύλου, Μεσολογγίου, Μερκούρη, Κολυμβητηρίου, Αγίου Ανδρέα, Κανάρη και Αγίου Θωμά θα υπάρχουν Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, ενώ θα υπάρχει και μπάντα που λέει τα κάλαντα

από τις 11.30 το πρωί.

Το φεστιβάλ jazzy Christmas έχει ξεκινήσει στην πλατεία Κλαυθμώνος το οποίο θα διαρκέσει ως τις 9 το βράδυ με συναυλία της Big Band του Δήμου Αθηναίων και τη συμμετοχή της Ναστάζια Μπίκοφ.

Οι Πέδρο εντ Σάλσα Σίνερς θα εμφανιστούν στην πλατεία Κοτζιά μετά τη μία το μεσημέρι. Στις 3 θα εμφανιστούν οι Άθενς Σουίνγκ Κατς ενώ μια ώρα αργότερα θα ακολουθήσει η φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, CD και DVD στήνουν οι atenistas από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι. Όσοι φέρουν είδη για ανταλλαγή, μπαίνουν και σε κλήρωση με ταξιδιάρικα δώρα. Η γιορτή πλαισιώνεται με καλή μουσική από τον Pepper, κρασί και γλυκά.

Keywords
Τυχαία Θέματα