Χριστούγεννα στην Αθήνα

Κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει οργανώσει ο Δήμος Αθηναίων για τα Χριστούγεννα. Η Πλατεία Συντάγματος έως τις 5 το απόγευμα, μεταμορφώνεται σε Μαγική Πλατεία για τα παιδιά. Κάλαντα, χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και δρώμενα, αρχίζουν στις 11.30 το πρωί στις πλατείες Αγίου Παύλου, Μεσολογγίου, Μερκούρη, Κολυμβητηρίου, Αγίου Ανδρέα, Κανάρη και Αγίου Θωμά. Στην πλατεία Κλαυθμώνος, άρχισε το φεστιβάλ «jazzy Christmas», το οποίο θα κρατήσει μέχρι τις 9 το βράδυ με συναυλία
της Big Band του Δήμου Αθηναίων και τη συμμετοχή της Ναστάζια Μπίκοφ.

Στην πλατεία Κοτζιά, το γλέντι ξεκινά από τη μια μετά το μεσημέρι με τους Πέδρο εντ Σάλσα Σίνερς. Στις 3 τη σκυτάλη παίρνουν οι Άθενς Σουίνγκ Κατς, ενώ στις 4 ακολουθεί η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων που από τις 3 ξεκινά μουσικό περίπατο από το Σύνταγμα.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή ανταλλαγής βιβλίων, CD και DVD  στήνουν οι atenistas από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι. Όσοι φέρουν είδη για ανταλλαγή, μπαίνουν και σε κλήρωση με ταξιδιάρικα δώρα. Η γιορτή πλαισιώνεται με καλή μουσική από τον Pepper, κρασί και γλυκά.
Keywords
Τυχαία Θέματα