Αργεντίνικο τανγκό στο Μπάντμιντον

Το διάσημο συγκρότημα από το Μπουένος Άιρες παρουσιάζει τη νέα παράσταση tango του Αργεντίνου μετρ Miguel Angel Zotto στις 19 και 20 Νοεμβρίου.


H νέα παραγωγή του Zotto είναι αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του τάνγκο.

Οι «μιλονγκέρος» εμπνεύστηκαν από τη λαϊκή

τους κουλτούρα και αφιέρωσαν τη ζωή τους στη μουσική και στο χορό του τάνγκο που σήμερα η φήμη του έχει φτάσει στα πέρατα του κόσμου.

Το Tango Por Dos, το διάσημο συγκρότημα από το Μπουένος Αϊρες, μετά τις sold out παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το 2009 επιστρέφει στην Αθήνα και παρουσιάζει στο θέατρο Μπάντμιντον την νέα σκηνική παραγωγή του Miguel Angel Zotto «Puro tango».

Οι εκπληκτικοί χορευτές του Tango por Dos χορεύουν «καθαρόαιμο» τάνγκο με το μοναδικό τους στυλ και ταξιδεύουν το κοινό, με την χρήση των πολυμέσων, στην εποχή των «milongueros», των λαϊκών χορευτών του περασμένου αιώνα που δημιούργησαν το Αργεντίνικο τάνγκο και κατέκτησαν όλο τον κόσμο με το πάθος και το ερωτικό τους ταμπεραμέντο!

Ένα συναρπαστικό μουσικο-χορευτικό ταξίδι με ζωντανή ορχήστρα, ξετυλίγεται σε 15 σκηνές και φθάνει στο σήμερα με ένα αποθεωτικό φινάλε...
Πηγή: Culturenow.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα