Διαγραφή του Στ. Παναγούλη από το ΣΥΡΙΖΑ ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου

13:02 4/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκγλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Στάθης Παναγούλης είχε δηλώσει: «ας δώσει η κυβέρνηση του Τριωδίου στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, το βραβείο του σύγχρονου νεοναζί».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου απάντησε στον βουλευτή του

ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας:

«Κάθε λεπτό που περνάει και ο Στάθης Παναγούλης παραμένει μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αποδέχεται τις απόψεις του που ταυτίζουν τους αγωνιστές της Χούντας με τους συλληφθέντες για ληστείες και τρομοκρατική δράση.

Η αποδοκιμασία στη βία, στην ανομία και την τρομοκρατία πρέπει –επιτέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ- να είναι έμπρακτη. Όπως και η έμπρακτη αποδοκιμασία των δηλώσεων Παναγούλη περί «στρατοδικείων» και «Νεοναζί υπουργών.

Ας αποδείξει επιτέλους εμπράκτως το κόμμα του κ. Τσίπρα ότι σέβεται το Σύνταγμα, τους δημοκρατικούς θεσμούς και την ομαλότητα.

Γιατί στην Δημοκρατία ούτε επιτρέπονται απειλές για λιντσάρισμα πολιτικών αντιπάλων, ούτε καλύπτονται δηλώσεις εξομοίωσης ληστών – τρομοκρατών με τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για Ελευθερία και Δημοκρατία».

Keywords
Τυχαία Θέματα