Άλμα σωτηρίας, χορεύοντας στη βροχή ο Λεβαδειακός!

Την πλάτη στο «φλερτ» με τον υποβιβασμό γύρισε για τα καλά ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικρατώντας 2-0 της Ξάνθης στη Λιβαδειά (Ναπολεόνι 19΄, Πόποβιτς 31΄) - δύο «στροφές» πριν το φινάλε - αποσπάστηκε πέντε βαθμούς από την Κέρκυρα και την επικίνδυνη ζώνη! Με εννιά παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Μεντί στο 76΄και του Λισγάρα στο 94΄, χαμένο πέναλτι με τον Μαρκόφσκι για την Ξάνθη

στο 77΄!

Μπορεί ο στρατηγός... άνεμος να επέτρεψε τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, έστω και με μία μέρα καθυστέρηση, ωστόσο ένα άλλο στοιχείο της φύσης έκανε απροσκάλεστα την εμφάνισή του, μετατρέποντας σε... λίμνη τον αγωνιστικό χώρο!

Παρόλα αυτά οι Βοιωτοί, θέλεις ότι είχαν περισσότερο ανάγκη από καθαρό αέρα... σωτηρίας, θέλεις ότι ξέρουν καλύτερα από βαθιά νερά, όχι μόνο κολυμπούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος λόγω της δυνατής βροχόπτωσης σε αρκετά σημεία θύμιζε Κωπαΐδα προ αποξήρανσης, αλλά έπνιξαν σε αυτόν τους Ακρίτες, οι οποίοι φάνηκε πως ξέρουν μόνο από... Πηγάδια!

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου έτσι «τσέπωσαν» με το καλημέρα τα κλειδιά της αναμέτρησης και με κατοχή που άγγιξε ποσοστά... χούντας έγιναν το απόλυτο αφεντικό της, την ίδια ώρα που Φαβάλι, Ναπολεόνι, Σουμπίνιο και Πόποβιτς χόρευαν στη βροχή η οποία δυνάμωνε επικίνδυνα!

Ούτε αυτό ωστόσο ήταν αρκετό για να... κουλαντρίσει τις επιθετικές ορμές των γηπεδούχων (χαρακτηριστικό το πλασέ του Πόποβιτς μέσα από την περιοχή που έδιωξε με υπερένταση ο Λυμπερόπουλος στο 9΄), η υπεροχή των οποίων μάλιστα «κεφαλαιοποιήθηκε» μόλις στο 18΄ όταν ο Ναπολεόνι δεν σκέφτηκε τις θερμίδες από το «γλυκό» γύρισμα του Σουμπίνιο από τα δεξιά και με πλασέ στην κίνηση χάρισε στον Λεβαδειακό αυτό που δικαιούταν νωρίς νωρίς!

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα