Anadolou: Οι Ελληνες πάνε και πωλούν τα χρυσαφικά τους στην Τουρκία

Από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και ηπειρωτική Ελλάδα στην Κωνσταντινούπολη. Από τα νησιά του βορείου Αιγαίου στη Σμύρνη και από τη Δωδεκάνησο στο Μαρμαρίς!

Στην Κωνσταντινούπολη, το Μαρμαρίς και τη Σμύρνη μεταβαίνουν όλο και περισσότεροι Έλληνες για να πουλήσουν τα χρυσαφικά τους, λόγω της οικονομικής κρίσης, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolou.

Την Κωνσταντινούπολη επισκέπτονται κάτοικοι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και γενικά της Μακεδονίας, ενώ το Μαρμαρίς και τη Σμύρνη, κάτοικοι των ελληνικών νησιών του βορείου Αιγαίου και της Δωδεκανήσου. Ακόμα και για το Καστελόριζο γίνεται λόγος! Ειδικότερα, όπως αποκάλυψαν στο πρακτορείο Τούρκοι αργυροχόοι, τεράστιος αριθμός Ελλήνων επισκέπτεται καθημερινά την γειτονική χώρα για να πουλήσει τα τιμαλφή του. Σύμφωνα με τον αργυροχόο, οι Έλληνες επιλέγουν την Τουρκία για να πουλήσουν τα πολύτιμά αντικείμενά τους προκειμένου να εξασφαλίσουν άμεση και μετρητοίς καταβολή του αντιτίμου, ενώ ένας επιπλέον λόγος που τους οδηγεί στο να ταξιδέψουν στην γειτονική χώρα είναι και η εύκολη εύρεση αγοραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα