5 τρικ μακιγιάζ για να δείχνετε 10 χρόνια πιο νέα!

Μαζί με την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση και τα αντιγηραντικά θαύματα της κοσμετολογίας, έρχεται και το μακιγιάζ να βάλει…

1. Lifting στα φρύδια. Τα γεμάτα φρύδια είναι στοιχείο νεότητας και,όταν είναι καλοσχηματισμένα κολακεύουν τα χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιήστε μια σκιά για τα φρύδια ή ένα μολύβι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό τους χρώμα και γεμίστε τα κενά αν υπάρχουν. Στη συνέχεια, περάστε με οση σκιά έχει απομείνει πάνω στο πινέλο σας το άνω τελείωμα του τόξου τους, για να τα τονίσετε λίγο περισσότερο, αλλά διακριτικά.

2. Καμουφλάρετε το «πόδι της χήνας». Αν έχετε

λεπτές γραμμές στην εξωτερική γωνία των ματιών, αποφύγετε σε κάθε περίπτωση το βαρύ μακιγιάζ, που θα τις κάνει ακόμα πιο αισθητές. Προτιμήστε να φωτίσετε την περιοχή, απλώνοντας concealer κάτω από τα μάτια, στην περιοχή από το κέντρο του κάτω βλεφάρου προς τα έξω, και ένα highlighter ακριβώς κάτω από τις λεπτές γραμμές.

3. Μειώστε τις ρινοπαρειακές ρυτίδες- τις γραμμές δηλαδή που σχηματίζονται από τα πτερύγια της μύτης μέχρι την άκρη των χειλιών. Απλώστε concealer, μια απόχρωση πιο ανοιχτό από γτην επιδερμίδα, αλλά μόνο πάνω στη σκιά που δημιουργεί αυτή η ρυτίδα, όχι σε όλη την επιφάνειά της.

4. Οι άκρες του στόματος έχουν την τάση να «πέφτουν» καθώς περνάει ο χρόνος. Για να «διορθώσετε» οπτικά αυτή την κατάσταση, δεν έχετε παρά να απλώσετε highlighter στις γωνίες των χειλιών και concealer στο περίγραμμα του κάτω χείλους, ώστε να μειώσετε αισθητά τις σκιές.


5. Η χαλάρωση της επιδερμίδας κάτω από το σαγόνι, το λεγόμενο διπλοσάγονο, είναι επίσης μια συνέπεια του χρόνου που περνάει. Για να το καμουφλάρετε, απλώστε μια λεπτή στρώση φον ντε τεν ή ματ bronzer δύο τόνους πιο σκούρο από τον τόνο που έχει η επιδερμίδα σας κάτω από το πηγούνι, και κάντε καλό blending με φορά προς τα κάτω, χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ πινέλο ή ένα σφουγγαράκι.

Περισσότερες ειδήσεις για την ομορφιά και τη γυναίκα στο queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα