Νέα στοιχεία για τη φρικτή δολοφονία στη Λάρνακα

Από τις πρώτες εξετάσεις προκύπτει πως γύρω στις 6 το πρωί της Κυριακής (16/11), ενώ ο νεαρός βρισκόταν μπροστά στο ασανσέρ…

Συνελήφθη και δεύτερο άτομο για το φόνο νεαρού Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά στη Λάρνακα.

Πρόκειται για έναν 26χρονο ο οποίος θεωρείται ύποπτος για συνεργία, ότι δηλαδή προσπάθησε να κρύψει τα ρούχα του πρώτου υπόπτου, του 17χρονου, μετά τη διάπραξη του φόνου.

Ο 17χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια η Αστυνομία, την απασχολεί από τα 12 του, με υποθέσεις διαρρήξεων αλλά λόγω του γεγονότος ότι ήταν ανήλικος, ουδέποτε μέχρι

σήμερα έχει καταδικαστεί.

Ο ύποπτος, φέρεται να έχει παραδεχτεί αμέσως τη διάπραξη του φόνου, μόλις έπεσε στα χέρια των αστυνομικών. Ως κίνητρο σύμφωνα με πληροφορίες, επικαλέστηκε ενοχλήσεις του θύματος προς την κοπέλα του. Αρνείται ωστόσο την προμελέτη του εγκλήματος.

Ο Μάικλ Άντονι Λούις Μηνά, 22 χρονών, Αγγλοκύπριος, ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο στη περιοχή Μακένζι εντοπίστηκε έξω από το αυτοκίνητο του, κάτω από την πολυκατοικία όπου διαμένει σε πάροδο της Οδού Τουσχανέ στη Λάρνακα, νεκρός.

Από τις πρώτες εξετάσεις προκύπτει πως γύρω στις 6 το πρωί της Κυριακής (16/11), ενώ ο νεαρός βρισκόταν μπροστά στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου διαμένει, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο άτομο το οποίο τον ανέμενε.

Ο νεαρός αιμόφυρτος φαίνεται να βγήκε από την πολυκατοικία και να κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του που βρισκόταν σταθμευμένο κάτω από την πολυκατοικία.

Έξω από το αυτοκίνητο του σωριάστηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος. Ένοικοι της πολυκατοικίας ανέφεραν ότι γύρω στις 6 το πρωί άκουσαν φωνές, όμως δεν βγήκαν έξω από τα σπίτια τους για να δουν τι γίνεται. Το πτώμα του νεαρού εντόπισε Ουκρανή 53 χρόνων, η οποία βγήκε για να πάρει το παιδί της στο πάρκο κοντά στην πολυκατοικία.

Keywords
Τυχαία Θέματα