«Ξέσπασε» στην Κόρντομπα η Μπαρτσελόνα

Σε απόσταση...αναπνοής από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης (έχει ένα ματς λιγότερο) βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, μετά το εμφατικό 5-0 επί της Κόρντομπα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τον ιδανικότερο τρόπο έκλεισε το 2014 η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία μετά το 0-0 με την Χετάφε, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη σημερινή αντίπαλό της.

Μπροστά σε περίπου 60.000 οπαδούς τους οι «μπλαουγκράνα», άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄ με τον Πέδρο, ωστόσο, από κει και πέρα έως το τέλος του ημιχρόνου δεν έπαιξαν καλά με αποτέλεσμα να υπάρξει

δυσφορία στις εξέδρες, ιδιαίτερα σε δυο-τρεις περιπτώσεις που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν με αξιώσεις στην περιοχή των Καταλανών.

Στο δεύτερο μέρος, όμως, τα πάντα άλλαξαν και οι γηπεδούχοι καθάρισαν μια και καλή το ματς, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους οπαδούς τους.

Ο Σουάρες στο 53΄ έκανε το 2-0 με το πρώτο του γκολ στην πριμέρα ντιβιζιόν, στο 80΄ ο Πικέ χρίστηκε σκόρερ (3-0), ενώ στο 82΄ και 90΄ ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την...υπογραφή του κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 5-0.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έφτασε τα 58 γκολ μέσα στο 2014, ενώ έχει και 22 ασίστ επί συνόλου 66 αγώνων σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα