Ξεκινά το Tae Kwon Do

Στις 5 και μισή το απόγευμα στο κλειστό γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας», στο Μετς η τελετή έναρξης του 3ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Taekwondo 2012.

Το πρωτάθλημα, που φιλοξενεί η Αθήνα ως τις 17 Ιουνίου, διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo, υπό

την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Την έναρξη του Πρωταθλήματος θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Την τελετή παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας.

Πρόκειται για μία μινιμαλιστική τελετή, της οποίας η ιδέα, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του σκηνοθέτη Ίωνα Κεχαγιόγλου.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 310 αθλητές από 38 ευρωπαϊκά κράτη, ενώ περισσότεροι από 5.000 θα είναι συνολικά οι «αθλητικοί τουρίστες», που θα επισκεφθούν την πόλη μας για να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι εθελοντές της Αθήνας ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων για συμμετοχή και παροχή υπηρεσιών στη διεξαγωγή των αγώνων, και έτσι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι εθελοντές θα δηλώσουν δυναμικά το παρόν, καλύπτοντας σημαντικές ανάγκες από την έναρξη έως τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Χορηγός επικοινωνίας και ο Αθήνα 9.84

Διαβάστε προηγούμενη είδηση εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα