Τζάμπολ στην Α1

Πρεμιέρα σήμερα Κυριακή (12/10) για το πρωτάθλημα της Basket League. Τζάμπολ στις περισσότερες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής στις 17.00.

Ο Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Ελλάδας τις δύο τελευταίες σεζόν Παναθηναϊκός δίνει τον πρώτο επίσημο αγώνα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς μπροστά στο κοινό

του στο ΟΑΚΑ, 72 ώρες μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού για τηνπροημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, και απέναντι σε μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του Πρωταθλήματος της προηγούμενης περιόδου, την Κηφισιά.

Ο Ολυμπιακόςμε τον Μίλαν Τόμιτς στην τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο ΣΕΦ τον αξιόμαχο Απόλλων Πάτρας σε αναμέτρηση, που θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τιμωρίας των «ερυθρόλευκων» από την περασμένη σεζόν.

Ο τρίτος της τελικής βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο «Παλατάκι» το Ρέθυμνο που στο Πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13 είχε αφήσει στα πλέι οφ εκτός τετράδας τον «Δικέφαλο».

Στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος ο οποίος διαμορφώνει ακόμη το ρόστερ του και θα αγωνιστεί με νεανική σύνθεση, αντιμετωπίζει τον Κολοσσό που έχει προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του.

Στην Δράμα ο έκτος της τελικής βαθμολογίας της προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς ΚΑΟΔ υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Ο Πανελευσινιακός στην έναρξη της τρίτης συμμετοχής του στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Άρη.

Στην Αμαλιάδα, η «Βασίλισσα» ΑΕΚ επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ απέναντι στον Κόροιβο, τον «νεοφώτιστο» της Basket League, σε έναν ιστορικό αγώνα και για τους δύο αντιπάλους.

1η αγωνιστική (12/10)

17.00 ΠΑΟΚ- Ρέθυμνο

17.00 Πανελευσινιακός - Άρης

17.00 Πανιώνιος - Κολοσσός Ρόδου

17.00 Ολυμπιακός - Απόλλων Πατρών

17.00 Κόροιβος Αμαλιάδας - ΑΕΚ

17.00 ΚΑΟΔ - Τρίκαλα

19.30 ΠΑΟ - Κηφισιά


Keywords
Τυχαία Θέματα