Τσόρι και... τριπλό χτύπημα

Ίσως και σήμερα να είναι στην Αθήνα η 2η καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού (σ.σ κάποια μάλιστα έλεγαν ότι φτάνει τις πρώτες πρωινές ώρες). Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο πολύ σημαντικός Αργεντινός μέσο-επιθετικός που πιάνει λιμάνι για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το δημιουργικό αλλά και εκτελεστικό προφίλ των νταμπλούχων. Και ύστερα; Ξέρουμε ήδη και τον "τρίτο" της καλοκαιρινής παρέας. Κρατάει λίγο παραπάνω η διαπραγμάτευση με

την Μαρσέιγ με θέα στο καλύτερο δυνατό deal, αλλά είναι πραγματικά σχεδόν βέβαιη η απόκτηση και του Μοργκάν Αμαλφιτανό για τους Πειραιώτες.

Οι δύο τους και ο Βάις λοιπόν αναμένεται να είναι κανονικά απο την πρώτη μέρα και όλας στην προετοιμασία της ομάδας. Δεν σταματά όμως εδώ ο Ολυμπιακός. Συνεχίζει. Και μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πηγές, ήδη δημιουργούνται λίστες υποψηφίων.

Για τη θέση του αμυντικού χαφ, για τον τερματοφύλακα αλλά και (ελέω Τζιμπούρ) για τον επιθετικό. Τρεις απο τις τέσσερις μεταγραφές που θα γίνουν σίγουρα ακόμη (υπάρχει πάντα για αργότερα ο Μιγκέλ Τόρες της Χετάφε για την άμυνα). Μαζεύουν υποψηφίους λοιπόν οι Πειραιώτες.

Και μάλιστα παίκτες με βαριά βιογραφικά. Τα ονόματα που κυκλοφορούν; Μοχάμεντ Σισοκό για την μεσαία γραμμή. Σέρχιο Ασένχο για τον άσο. Χαβιέ Σαβιόλα για την επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα