Ξεκίνησε ο Ατρόμητος

Πρώτη προπόνηση για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου αποθεώθηκε από τον κόσμο (1000 άτομα έδωσαν το παρόν στο "Μαζαράκειο') και φυσικά την... τιμητική τους είχαν οι "νέοι" Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φώτης Γεωργίου, Χαβιέρ Ουμπίδες και Χρήστος Αρκούδας.Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός, δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα της 3ης θέσης και να προχωρήσουμε ξανά όσο πιο μακριά μπορούμε στο Κύπελλο. Σαφώς και θέλουμε την υπέρβαση με την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Europa League,

με λίγη τύχη στις κληρώσεις ελπίζω να καταφέρουμε. Θέλουμε το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, αν μπούμε στους ομίλους του Europa League θα ανεβούμε επίπεδο, θα μπορούμε να δουλέψουμε πιο εύκολα. Θα έχουμε μεγάλο κέρδος σε πολλούς τομείς. Όχι μόνο στο γόητρο και στο κύρος της ομάδας, αλλά και οικονομικό κέρδος από τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ».


Τη Δευτέρα (01/07) το πρωί ένα γκρουπ παικτών του Ατρόμητου πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις ενώ το ίδιο θα γίνει τη Τρίτη (02/07) με το δεύτερο γκρουπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα