Τον έγδυσαν...στον αέρα- video

Απίστευτο αυτό που συνέβη στην παρουσίαση του Ιβάιλο Πέτεφ ως νέου τεχνικού της Λέφσκι Σόφιας! Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οπαδοί του συλλόγου ανάγκασαν τον νεαρό τεχνικό να σηκωθεί από τη θέση του και του έβγαλαν τις δυο φανέλες που φορούσε με το έμβλημα της ομάδας τους, καθώς είναι ανεπιθύμητος!

Οι οπαδοί της Λέφσκι ήταν αντίθετοι με την πρόσληψή του, καθώς θεωρούν πως αποτελεί υποστηρικτής της μισητής ΤΣΣΚΑ Σόφιας! «Δεν είστε ευπρόσδεκτος εδώ. Αυτή η ομάδα δεν σε θέλει για προπονητή», του είπαν οι οπαδοί,
που μπούκαραν στην αίθουσα Τύπου!

Αυτό το γεγονός αναμένεται να επιφέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στην Λέφσκι, αφού και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Νάσκο Σιράκοφ, δεν συνεχίζει στην ομάδα. «Είναι μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής μου. Αναρωτιέμαι, υπάρχει άλλο μέρος στον κόσμο, όπου οι οπαδοί επιλέγουν ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα τους;», ανφέρε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτη της Λέφσκι, Τόντορ Μπάτκοφ, επιμένει πάντως στην απόφαση της διοίκησης να προσλάβει τον Πέτεφ. «Είναι ντροπή άνευ προηγουμένου και όνειδος. Στηρίζουμε όμως την απόφασή μας. Ο Ιβάιλο Πέτεφ είναι ο νέος τεχνικός της Λέφσκι», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βιντεο:
Keywords
Τυχαία Θέματα