Το πρώτο...αιώνιο ραντεβού

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 21:00-Novasports 2, στο κεκελεισμένων των θυρών ΣΕΦ, στον προημιτελικό του Κυπέλλου που ουσιαστικά θα κρίνει και την ομάδα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κατακτήσει και τον τίτλο.

Τα τελευταία χρόνια το ραντεβού των "αιωνίων" δίνεται πριν τον τελικό. Αφού έπαιξαν έξι συνεχόμενα παιχνίδια για τον τίτλο στο κλειστό του Ελληνικού, τα δυο τελευταία χρόνια συναντήθηκαν σε προημιτελικούς και ημιτελικούς.

Ο Ολυμπιακός έχει να επικρατήσει σε ματς Κυπέλλου μεταξύ των δυο από τις 15 Μαΐου του 2011 και το 74-68 στον τελικό του Ελληνικού. Αυτή ήταν η έβδομη νίκη των «ερυθρόλευκων» στον θεσμό, με τους «πράσινους» όμως να έχουν 16 νίκες.

Φέτος, στο ματς του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό χωρίς τη στήριξη του κόσμου του καθώς είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν και τα όσα έγιναν στους τελικούς της BASKET League μεταξύ των δυο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διατηρήσει τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο και τον βασικό κορμό παικτών τους, ενώ οι «πράσινοι» με τον Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς στον πάγκο τους και με πολύ δυνατές προσθήκες όπως οι Καλάθης, Ραντούλιτσα, Φελντέιν, Πάβλοβιτς, εμφανίζονται έτοιμοι να διεκδικήσουν όλους τους τίτλους.

Απόντες για τις δύο ομάδες υπάρχουν. Για μεν τον Ολυμπιακό είναι εκτός ο Οθέλο Χάντερ, για δε τον Παναθηναϊκό, Παπάς και Μποχωρίδης, όλοι τους με προβλήματα τραυματισμών.

Το τζάμπολ είναι στις 21:00 και διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σπύρος Γκόντας, Ηλίας Κορομηλάς και Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα