Το πρώτο ραντεβού

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους “ανταμώνουν”, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ανάκαμψη μέσω Ευρώπης ψάχνουν οι Ιταλοί με τους Ισπανούς να θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και με δύο... καρπούζια.

Για την Μίλαν πάντα η Ευρώπη ήταν το “αποκούμπι”. Κάθε άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα έσβηνε με μία μεγάλη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το ίδιο ευελπιστούν να κάνουν και εφέτος στο Μιλάνο. Η ομάδα του Κλάρεν Σέεντορφ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και στόχος όλων είναι μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Πρώτο και μεγάλο εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ομάδα που
έχει εκπλήξει τους πάντες με την εφετινή της πορεία καθώς παραμένει στην κορυφή της Primera Division παρέα με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει την εφετινή σεζόν να κάνει το βήμα παραπάνω και στην Ευρώπη.

Ο προπονητής της Μίλαν έχει να λύσει πάντως αρκετούς γρίφους για την ενδεκάδα καθώς δεν είναι και λίγα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ελ Σαραουί και Ρομπίνιο είναι τραυματίες, ο Κακά παραμένει αμφίβολος, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Μουντάρι και Μοντολίβο. Στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Χόντα. Στην αντίπερα όχθη, ο Σιμεόνε έχει τρεις απουσίες καθώς στο Μιλάνο δεν ταξίδεψαν οι Φελίπε Λουίς, Τιάγκο και Μανκίγιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα