Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει

Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας το πρωτάθλημα ξαναρχίζει με την αυλαία της 27ης αγωνιστικής να ανοίγει με τρεις αγώνες. Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (16.30) , ο Άρης φιλοξενεί τον Πανθρακικό(17.15) και ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (19.30).

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα (16.30)

ΟΦΗ

και ΠΑΣ Γιάννινα «μονομαχούν» για τους τρεις βαθμούς. Οι μεν Κρητικοί με στόχο να ξεφύγουν περαιτέρω και να απομακρύνουν τον φόβο του υποβιβασμού, οι δε Ηπειρώτες να κάνουν ακόμη ένα καθοριστικό βήμα εισόδου στα πλέι οφ.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Γουναρίδης, Συνάνης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Κουρδάκης, Βερόν, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Βιτώρος, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Περογαμβράκης, Ζορμπάς, Ροβίθης, Νύκταρης, Κανούλας και Κολιακουδάκης.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Φέγκρους, Μπαμπανιώτης, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Πάντος, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Κεϊτά, Λίλα, Γεωργίου, Νικλητσιώτης, Κοροβέσης, Νάκος, Ντε Βινσέντι. Ίλιτς, Γιάκος.

Άρης - Πανθρακικός (17.15)

Ο Άρης υποδέχεται τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι «ο θάνατός σου η ζωή μου», αφού και οι δύο ομάδες είναι σε δεινή θέση και θέλουν να πάρουν τους βαθμούς που θα τις φέρουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΟ - Πλατανιάς (19.30)

Ο Παναθηναϊκός κυνηγώντας την είσοδο στα πλέι οφ υποδέχεται τον Πλατανιά απ' τον οποίο έχει χάσει φέτος δύο φορές στην Κρήτητόσο για το πρωτάθλημα (2-1), όσο και για το Κύπελλο (1-0 αποτέλεσμα που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού).

Το πιθανότερο σχήμα του Παναθηναϊκού: Τερματοφύλακας ο Καρνέζης και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, θα αγωνιστούν οι Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρίνος. Στο κέντρο, οι Βιτόλο-Ζέκα θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, η τριάδα των μεσοεπιθετικών θα αποτελείται από τους Μαυρία, Εσπάρθα(πτέρυγες) και Καζιγιάμα (κέντρο και πίσω από τον φορ). Τέλος στην επίθεση ο Φιγκερόα με τον Τοτσέ μονομαχούν με φαβορί να είναι ο Αργεντινός αν αν και δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της αναμέτρησης να χρησιμοποιηθούν και οι δύο στο 4-4-2 που δοκίμασε ο Φάμπρι στην αρχή της εβδομάδας.

Η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Γιακουμάκης, Γιάννου, Δέντσας, Δημήτρης, Ζάλουντοκ, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Μπέλιτς, Ναζλίδης, Ποτουρίδης, Στόλερ, Τέτε, Τζανής, Τσιντί.

Keywords
Τυχαία Θέματα