Το ιδανικό μέρος για meeting

Το ιδανικό μέρος για meeting είναι ένα... ποδήλατο! Ναι... ναι... στο Campus της Google στο Mountain View της Καλιφόρνια φαίνεται ότι έχουν βρει έναν τρόπο να κάνουν κάποιες από τις συναντήσεις τους άκρως ενδιαφέρουσες.

Πώς; Διαθέτοντας αυτό το άκρως πρωτότυπο meeting place... ένα ποδήλατο επτά θέσεων! Κάνεις βόλτες, γυμνάζεσαι και κάνεις και το meeting σου. Τι άλλο θα μπορούσες να θέλεις από την καθημερινότητά σου στο γραφείο.

«Φανταστείτε ένα άτομο να βλέπει μπροστά (σ.σ.

μη στουκάρουμε και πουθενά) και τα άλλα έξι γύρω από έναν κύκλο» εξηγεί ο Brendon Harrington της Google. «Το ποδήλατο έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο που ο καθένας να μπορεί να κάνει «πετάλι» και όλοι να συμβάλλουν στο να κινείται προς τα εμπρός. Επιπλέον, όμως, έτσι όπως κάθονται, μπορούν να συζητούν μεταξύ τους, να μοιράζονται ιδέες, ακόμη και να κάνουν ένα... επαγγελματικό meeting εν κινήσει.»

Ωραίο ακούγεται... Αλλά, έτσι κι αλλιώς, στην Αμερική, όπου κάποιες μεγάλες εταιρείες δεν έχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά μας «άγχη επιβίωσης», φαίνεται ότι λατρεύουν να φροντίζουν να μετατρέπουν τους χώρους εργασίας τους σε playrooms. Στα γραφεία του Foursquare, για παράδειγμα, στο Soho της Νέας Υόρκης θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο τραπέζι του πινγκ-πονγκ και βελάκια. Εκείνο που δε γνωρίζουμε όμως, είναι το τι κερδίζει ο εργαζόμενος που κάνει τα περισσότερα check-ins εκεί...

Πηγή: digitallife.gr,  Τransportation Νation

Keywords
Τυχαία Θέματα