Θρίαμβος των Λέικερς, έλαμψε ο Κουφός

Με τους Στιβ Νας και Κόμπε Μπράιαντ να ηγούνται στην οργάνωση και το σκοράρισμα αντίστοιχα, οι Λέικερς κατέβαλαν με 118-115 στην παράταση την αντίσταση των Ουόριορς. Φετινό ρεκόρ πόντων με εξαιρετική στατιστική για τον Κώστα Κουφό στην άνετη νίκη των Ντένβερ Νάγκετς επί των Σάρλοτ Μπόμπκατς.
Στην επανεμφάνισή του στα παρκέ, ο Στιβ Νας σκόραρε 12 πόντους, μοίρασε 9 ασίστ, πολλές από τις οποίες είχαν παραλήπτη τον Κόμπε Μπράιαντ (34 πόντοι, αλλά με 16/41 σουτ), με αποτέλεσμα οι Λος Άντζελες Λέικερς να φύγουν με μια σημαντική νίκη, μόλις τη 13η φετινή τους, από
την έδρα των μαχητικών Ουόριορς. Το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση με καλάθι του 38χρονου Νας, ο οποίος έδειξε πανέτοιμος να οδηγήσει τους "λιμνάνθρωπους" ψηλότερα στην κατάταξη της δυτικής περιφέρειας. Στο Ντένβερ, οι Νάγκετς δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επιβληθούν με 110-88 των Σάρλοτ Μπόμπκατς, με τον Κώστα Κουφό να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με 16 πόντους, 8/10 δίποντα, 4 ριμπάουντ και 5 κοψίματα, ξεπερνώντας κατά πολύ τον φετινό του μέσο όρο (7,2) στην επίθεση. Παράλληλα, ο ομογενής σέντερ έχει αυξήσει κατά πολύ τον χρόνο συμμετοχής του, έχοντας αγωνιστεί ως βασικός και στις 27 αναμετρήσεις της ομάδας του.
Keywords
Τυχαία Θέματα