Σαββίδης: Κύπελλο και 2η θέση

Ο Ιβάν Σαββίδης ανέλυσε τα σχέδιά του για τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς, στη χθεσινή γιορτή του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, ενώ οριοθέτησε και τους στοχους της ομάδας.Ο μεγαλομέτοχος του "δικεφάλου του Βορρά" μίλησε ενώπιον της ποδοσφαιρικής ομάδας και των στελεχών της ΠΑΕ, εκπροσώπων της ΚΑΕ και της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ,
υποσχόμενος μεγάλες αλλαγές αρχής γενομένης από το νέο έτος.Αρχικά, ο Ιβάν Σαββίδης έκανε μια αποτίμηση της φετινής πορείας του ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντας πως οι στόχοι της ομάδας είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ και η κατάκτηση του Κυπέλλου:
«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί είμαστε 8 βαθμούς κάτω από την 1η θέση, αλλά είναι σημαντικό που είμαστε και 6 βαθμούς πάνω από την 3η θέση. Στόχος μας είναι πλέον το Κύπελλο και εκεί πρέπει να δώσουμε βάρος, αλλά και η 2η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θέλω να υπάρξουν ξανά κόκκινες κάρτες για μη αγωνιστικούς λόγους. Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πάντα υψηλοί. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει θα τον αλλάξουμε και ελπίζω να μην με αναγκάσετε να κάνω ριζικές αλλαγές στην ομάδα», ήταν τα λόγια του Ρωσοέλληνα επιχειρηματία προς τους παίκτες της ομάδας.
Για το θέμα του γηπέδου, τόνισε:
«Περιμένω από τον ερασιτέχνη να προχωρήσει γρήγορα τη μελέτη. Το προπονητικό κέντρο θα πρέπει να το αφήσουμε, ίσως να το κάνουμε δώρο σε κάποιον, γιατί χρειάζεται να κάνουμε το πιο σύγχρονο κέντρο στην Ελλάδα, για την προπόνηση και την αποκατάσταση των παικτών».Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον πρωθυπουργό την άμεση πληρωμή των χρεών, αλλά χωρίς προσαυξήσεις, ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει η μοναδική ελληνική ομάδα που δεν θα χρωστάει χρήματα στο κράτος.
Keywords
Τυχαία Θέματα