Τεράστια κινητοποίηση αλληλεγγύης

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης έστειλαν δεκάδες χιλιάδων Αθηναίων από το Σύνταγμα με αφορμή τη δράση του ΜΕΓΚΑ σε συνεργασία με τον δήμο της Αθήνας για τη συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχων και παιχνιδιών που θα δοθούν προς ενίσχυση του Κόμβου ΑλληλοβοήθειαςΠολιτών & του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων. Η προσφορά

ήταν τόσο μεγάλη που από το πρωί τα φορτηγά του δήμου Αθηναίων έκαναν δεκάδες δρομολόγια και γέμισαν και επιπλέον αποθήκες, ενώ χρειάστηκε και η ενοικίαση νταλίκας προκειμένου ο όγκος από σακούλες προσφοράς που υπάρχει στο Σύνταγμα, να μεταφερθεί και να στεγαστεί. Τα συνεργεία του δήμου εργάστηκαν όλη νύχτα προκειμένου να συλλέξουν τα αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος. Τουλάχιστον 5.000 άπορες οικογένειες που έχουν πιστοποιηθεί από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας θα παραλάβουν όσα πράγματα έχουν ανάγκη. "Θα κάνουμε οτι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου αρκετά από αυτά να φτάσουν σε αυτές τις οικογένειες μέσα στις γιορτές", τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Μιλώντας νωρίτερα στον Αθήνα 984 ο Γιώργος Καμινης έκανε λόγο για συγκλονιστική συνεισφορά των πολιτών της Αθήνας. Οι προσφορές αγάπης θα μπορούν να συνεχιστούν και σήμερα στο παλιό φρουραρχείο της Αθήνας απέναντι, από τον σταθμό Λαρίσης όπου βρίσκονται οι κεντρικές αποθήκες Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών & του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν και στο 15422 για περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα