Τέσσερις προκρίσεις στον τελικό

Στους τελικούς των αγωνισμάτων τους προκρίθηκαν και τα τέσσερα ελληνικά πληρώματα που μετείχαν στους σημερινούς ημιτελικούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο κωπηλασίας στο Μόναχο.
Μία θέση στο βάθρο θα διεκδικήσουν αύριο η Αλεξάνδρα Τσιάβου στον σκιφ ελαφρών βαρών, οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, οι Απόστολος και Νίκος Γκουντούλας στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου και οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Τριανταφυλλιά Καλαμποκά στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 2ης ημέρας, η 6η «ολυμπιονίκης» στο Πεκίνο (μαζί με
τη Χρύσα Μπισκιτζή) Αλεξάνδρα Τσιάβου τερμάτισε στην πρώτη θέση στον ημιτελικό του σκιφ ελαφρών βαρών πετυχαίνοντας μάλιστα με χρόνο 7.55.10 την καλύτερη επίδοση από τα έξι πληρώματα που προκρίθηκαν στον τελικό. Με τον καλύτερο χρόνο (5.55.46) προκρίθηκε και η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών με τους Στέργιο Παπαχρήστου, Γιάννη Τσίλη, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου. Μετάλλια θα διεκδικήσουν και τα αδέλφια Γκουντούλα, Απόστολος και Νίκος που προκρίθηκαν στον τελικό της δικώπου άνευ πηδαλιούχου τερματίζοντας 2οι στον ημιτελικό με επίδοση 6.36.52. Το καρέ των προκρίσεων στα τελικά του 1ου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Μονάχου συμπληρώνουν τα κορίτσια του διπλού σκιφ ελ βαρών οι Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Τριανταφυλλιά Καλαμποκά οι οποίες τερμάτισαν 3ες στα ημιτελικά με χρόνο 5.21.19. Τις προσπάθειές τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου ολοκλήρωσαν σήμερα τα υπόλοιπα ελληνικά πληρώματα. Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Νικολαίδου ήταν 1η στο Γ' τελικό του σκιφ γυναικών και 13η στη γενική με 7.53.26, οι Γιώργος και Λευτέρης Κόνσολας ήταν 3οι στον Γ/ τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών και 15οι στη γενική με 6.40.05, οι Τζανίνης-Άγγελόπουλος ήταν 1οι στον Δ' τελικό του διπλού σκιφ και 19οι στη γενική με 6.33.10 και οι Γιάνναρος-Μαγδανής ήταν 2οι στον Δ΄ τελικό του διπλού σκιφ ελ βαρών και 20οι στη γενική με 6.36.10. * Οι τελικοί της Κυριακής ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα