Συνέχεια στους ημιτελικούς

Συνέχεια στους ημιτελικούς των πλέι οφς της Α1 ανδρών στο μπάσκετ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στις 17:00 στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο και τον Παναθηναϊκό στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Κολοσσό Ρόδου.Εύκολη ήταν η αποστολή των «πρασίνων» στο πρώτο ματς (103-67) ωστόσο τόσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όσο και οι παίκτες τους ξεκαθαρίζουν ότι απαιτείται η ίδια συγκέντρωση για να αποφύγει ο Παναθηναϊκός

τις εκπλήξεις.

Από την άλλη ο Βασίλης Φραγκιάς τόνισε ότι ψάχνει κίνητρο για την ομάδα του, αφού οι πιθανότητες κόντρα στο «τριφύλλι» είναι ελάχιστες και η 3η θέση δεν θα προσφέρει στον Κολοσσό Ρόδου κάτι παραπάνω. Αγωνιστικά ο Παναθηναϊκός, ενώ στον Κολοσσό ο μοναδικός «πονοκέφαλος» που υπάρχει είναι ο Γιάννης Γεωργαλής που είναι αμφίβολος.

Χωρίς προβλήματα έκανε το 1-0 και ο Ολυμπιακός και σήμερα θέλει να κάνει το 2-0 κόντρα στον Πανιώνιο. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς που σκέφτεται να επαναφέρει στην δωδεκάδα τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εκτός στο παιχνίδι της Τρίτης (24/4) αλλά λογικά θα πάρει ευκαιρίες για να βρει ρυθμό ενόψει των σημαντικών αγώνων που ακολουθούν. Από την άλλη, εκτός για τον Πανιώνιο είναι ξανά οι Στίβενσον, Μπατής και Γιάνκοβιτς.

Οι δύο σειρές θα συνεχιστούν το Σάββατο (28/4) με παιχνίδι στις έδρες του Κολοσσού και του Πανιωνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα