Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Καμμένος

H μονομερής ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και η κατάργηση των Μνημονίων είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» σε Κυβέρνηση συνεργασίας, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης που είχε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Ο Π. Καμμένος
είπε ότι θα πρέπει να συμφωνήσουμε να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες από 9 μήνες που είναι σήμερα και να προσληφθούν 10.000 Επαγγελματίες Οπλίτες, διαφορετικά, θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα στην επάνδρωση των Στρατιωτικών Μονάδων.

Επίσης υποστήριξε ότι θα πρέπει θα να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια των στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων και το μισθολόγιο των Στρατιωτικών να επιστρέψει στα επίπεδα του 2009.

Ο Π. Καμμένος δήλωσε ότι, δεν θα παραδώσουμε την Εθνική μας  Ανεξαρτησία στους δανειστές , δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ορίζει τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και η Εθνική μας Άμυνα , θα πρέπει να μείνει μακριά από τα χέρια των τοκογλύφων
Keywords
Τυχαία Θέματα