Στο φινάλε η Ισπανία (1-0)

Πολύ δύσκολη νίκη και ακόμη δυσκολότερη... πρόκριση για την Ισπανία. Η πρωταθλήτρια κόσμου επικτράτησε με 1-0 της Κροατίας και κατέκτησε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο. Μέχρι το εκπληκτικό (σε δημιουργία) γκολ του Χεσούς Νάβας (88΄) όμως; Οι Κροάτες ήταν εκείνοι που δημιούργησαν τις μεγάλες ευκαιρίες.

Ο πορτιέρο Ίκερ Κασίγιας είπε... όχι στην κεφαλιά του Ράκιτιτς (59΄) και στο σουτ του Πέρισιτς (77΄) και ουσιαστικά εκείνος καθόρισε την ίδια την πρόκριση. Ρίσκαραν οι Κροάτες που ήθελαν μόνο νίκη για να συνεχίσουν, βρήκαν χώρο

στο φινάλε οι Ισπανοί και κέρδισαν. Με τον Φάμπεργκας να κάνει μια απίστευτη κάθετη-λόμπα, τον Ινιέστα να... στρώνει και τον Νάβας να εκτελεί.
Υπενθυμίζουμε ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση μια ισοπαλία με σκορ 2-2 έστελνε και τις δύο ομάδες στην επόμενη φάση του Euro. Η Ισπανία στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον "δεύτερο" του 4ου ομίλου. Εκεί όπου Γαλλία, Αγγλία και Ουκρανία διεκδικούν αύριο βράδυ τα δύο εισιτήρια
ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Βίντα (66' Γέλαβιτς), Τσορλούκα, Σίλντενφελντ, Στρίνιτς, Βουκόγιεβιτς (81' Εντουάρντο), Ράκιτιτς, Σρνα, Μόντριτς, Πράνιτς (66' Πέρισιτς), Μάντζουκιτς.
ΙΣΠΑΝΙΑ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πικέ, Ράμος, Αλμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Μπουσκέτς, Τσάβι (89' Νεγκρέδο), Σίλβα (73' Φάμπρεγκας), Ινιέστα, Τόρες (61' Νάβας).

Keywords
Τυχαία Θέματα