Ψάχνοντας τη μικρή «Άννι»

Το μιούζικαλ "Annie" των Thomas Meehan Charles Strouse και Martin Charnin ανεβαίνει στην Αθήνα τη θεατρική περίοδο 2013-2014, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου. Μεταξύ των πρωταγωνιστών της παράστασης θα είναι η Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το ολοκληρωμένο καστ της παράστασης, που θα συνδυάζει ταλαντούχους καλλιτέχνες, τόσο από το χώρο της μουσικής, όσο και από

το χώρο του θεάτρου. Σημαντικό ωστόσο ρόλο στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, παίζει η ίδια η Αnnie.

H εταιρεία παραγωγής, λοιπόν, αναζητά την ίδια την Annie (μέσω οντισιόν), καθώς και την ομάδα των μικρών παιδιών που θα κληθούν να ενσαρκώσουν τους παιδικούς και εξαιρετικά σημαντικούς ρόλους του μιούζικαλ.
Η ακρόαση, την οποία έχει αναλάβει η εταιρεία Live2, απευθύνεται σε κοριτσάκια ηλικίας 5 - 12 ετών, με ικανότητες στο τραγούδι, το χορό και την υποκριτική.

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι της επιλογής τους (αν θέλουν μπορούν να έχουν μαζί τους cd Karaoke με τη συνοδεία του τραγουδιού ή παρτιτούρα για πιάνο) και να έχουν μαζί τους μία φωτογραφία-πορτραίτο και ένα σύντομο βιογραφικό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210-7475080, από την Τρίτη,4 Ιουνίου έως και την Τρίτη,11 Ιουνίου, τις εξής ώρες: καθημερινές: 12.00 - 17.00, άββατο, Κυριακή: 12.00-15.00

Στην ακρόαση μπορούν να συμμετάσχουν και κοριτσάκια όλων των εθνικοτήτων που ζουν στην Αθήνα και μιλούν ελληνικά.

Keywords
Αναζητήσεις
i mikri anni, mikrh anni
Τυχαία Θέματα