Σώθηκε ο Πανελευσινιακός

Θρίλερ ήταν η τελευταία αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Ίκαρο Χαλκίδας και τον Ηλυσιακό να είναι τελικά οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν στην Α2 Ανδρών.

Ο Ηλυσιακός πάλεψε μέχρι το τέλος το παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο, όμως ένα λάθος του Πίγκραμ στο τέλος, σφράγισε τη νίκη για τους Κρητικούς.

Η μπάλα κύλησε από τα πόδια του εκτός και η ομάδα του Γιώργου Καλαφατάκη με καλάθι
του Γιάννη Καλαμπόκη έκανε το 63-62, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Πανελευσινιακός εξασφάλισε την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ. Η ομάδα της Ελευσίνας ήθελε νίκη επί της Ν. Κηφισιάς για να μείνει στην κατηγορία ή έμεινε και με ήττα αν δεν κατάφερνε να περάσει από το Ρέθυμνο ο Ηλυσιακός, όπως και έγινε.

Η Ν. Κηφισιά από την πλευρά με το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Πανελευσινιακό (71-63) "κλείδωσε" την πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Πυλαία τον Ίκαρο με 88-74 σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον "δικέφαλο". Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι υποβιβάστηκαν στην Α2 Ανδρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα