Σωρεία επιθέσεων με γκαζάκια

Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού νωρίς το πρωί σήμερα στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Μιχαλακοπούλου 27, στα Ιλίσια. Σύμφωνα με την αστυνομία τα γκαζάκια είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του γραφείου του γεν. γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων δικαιωμάτων του υπουργείου δικαιοσύνης, Γιώργου Σούρλα. Από την έκρηξη

υπέστη ελαφρά εγκαύματα γυναίκα σε γειτονικό διαμέρισμα και προκλήθηκαν υλικές ζημιές. "Καταδικάζουμε δριμύτατα την τυφλή επίθεση με γκαζάκια στο κτίριο που στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Σούρλα και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θέμα των θρασύδειλων δραστών", δήλωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. "Είμαστε βέβαιοι" πρόσθεσε "ότι η νέα απόπειρα εισαγωγής της βίας στη δημόσια ζωή θα καταδικαστεί από το σύνολο του Πολιτικού κόσμου".

Εξάλλου, μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε κτίριο του υπουργείου Περιβάλλοντος στην οδό Μιχαλακοπούλου και σε εγκαταστάσεις του ΙΟΒΕ στην οδό Τσάμη στο Νέο Κόσμο, από αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς αποτελούμενους από γκαζάκια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο (ΙΟΒΕ) έσπευσαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουν, καθώς δεν δημιουργήθηκε εστία φωτιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα