Σίτι για... τίτλο

Την δεύτερη φετινή της νίκη επί της Γιουνάιτεντ σημείωσε η Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ», αυτή τη φορά με 3-0. Οι «πολίτες» με τον τρόπο αυτό μείωσαν την διαφορά τους, στους τρεις βαθμούς απο την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Τσέλσι (69β). Έχουν όμως δύο ματς λιγότερα. Και είναι πλέον το... αφεντικό στη μάχη του τίτλου. Οι ποδοσφαιριστές του Πελεγκρίνι, ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν μόλις στο 45ο δευτερόλεπτο (!) με την κοντινή προβολή του Τζέκο από το σουτ του Νασρί στο δεξί δοκάρι του Ντε Γκέα και έχασαν ευκαιρίες στο πρώτο

ημίχρονο για να «τελειώσουν» το παιχνίδι.

Κάτι που έκαναν στο 56' με το δεύτερο γκολ του Βόσνιου επιθετικού, αυτή τη φορά με κεφαλιά. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε, είχε τον Ρούνεϊ σε εξαιρετική μέρα, αλλά... μόνο του, σπατάλησε κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα, μετά από εκείνη από την Λίβερπουλ, με το ίδιο ακριβώς σκορ! Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τουρέ στο 90', με το 16ο φετινό του τέρμα.


Στα άλλα ματς της Τρίτης για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα του κόσμου; Η Άρσεναλ υπέστη ένα ακόμη σοκ. Το Σάββατο δέχθηκε έξι γκολ απο την Τσέλσι, τώρα ήρθε η σειρά της Σουόνσι να την εκτροχιάσει ακόμη περισσότερο. Το τελικό 2-2 στο Εμιρέιτς είναι στα αλήθεια στραβοπάτημα για την ομάδα του Βενγκέρ που έμεινε τέταρτη με 63 βαθμούς.

Μια θέση παρακάτω είναι η Έβερτον, που επικράτησε με 3-0 της Νιούκαστλ μέσα στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα