Σίτι για τίτλο!



Η Έβερτον προηγήθηκε με γκολάρα του Μπάρκλεϊ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε στο "Γκούντισον Παρκ" με 3-2, έτσι έκανε σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 3-2 την Έβερτον μέσα στο "Γκούντισον Παρκ", κάνοντας μάλιστα ανατροπή, έτσι έκανε και ένα σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε ίδιο αριθμό παιχνιδιών έπιασε την Λίβερπουλ στην κορυφή, αλλά έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, έτσι αν νικήσει στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" τις Άστον Βίλα την Τετάρτη
και Γουέστ Χαμ την Κυριακή θα πάρει τον τίτλο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

Η Σίτι μάλιστα έσπασε την κακή παράδοση στο "Γκούντισον Παρκ", καθώς είχε χάσει εκεί στα τελευταία 4 ματς πρωταθλήματος (έχοντας μάλιστα μόνο ένα γκολ), ενώ τελευταία της νίκη ήταν 1992!

Με τρομερό πλασέ του Μπάρκλεϊ εκτός περιοχής η Έβερτον άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό, αλλά οι "πολίτες" απάντησαν στο 22' με τον Σέρχιο Αγκουέρο, ο οποίος λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας (πάνω στο σουτ του γκολ).

Ο Έντιν Τζέκο ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 43ο λεπτό και ο Βόσνιος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο ματς στο 48'.

Ο Ρομελού Λουκακού στο 65' μείωσε δίνοντας ελπίδες σε Έβερτον, αλλά και Λίβερπουλ, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας μία σπουδαία ευκαιρία με τον Ντεουλοφέου στο 87'.

ΕΒΕΡΤΟΝ (5-4-1): Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Τζαγκιέλκα (66' Ντεουλοφέου), Αλκαράς, Μπέινς, ΚακΚάρθι, Μπάρκλεϊ, Λίον Όσμαν, Νέισμιθ, Λουκακού.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Χάβι Γκαρθία, Γιαγιά Τουρέ (66' Κολάροβ), Μίλνερ, Νασρί (74' Νταβίντ Σίλβα), Αγκουέρο (28' Φερναντίνιο), Τζέκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα