Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή

Οξύτατη αντιπαράθεση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του προκατόχου της, στο αξίωμα του Προέδρου του Σώματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ξέσπασε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής κατά την ακρόαση του διατελέσαντος προέδρου της εξεταστικής επιτροπής για τη Siemens, Σήφη Βαλυράκη.
Τα αίματα άναψαν όταν ο κ Μεϊμαράκης ζήτησε από την κα Κωνσταντοπούλου -που προεδρεύει της επιτροπής- να ορίσει συγκεκριμένη ώρα λήξης της συνεδρίασης, κάτι που δεν έγινε με συνέπεια

χθες και την κατηγόρησε ότι απαξιώνει τους βουλευτές.


Από την προηγούμενη ιδιότητα σας θα οφείλατε να δείχνετε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και να μετέρχεστε κοινοβουλευτικών και όχι αντικοινοβουλευτικών εκφράσεων, απάντησε η κα Κωνσταντοπούλου. "Δεν θα μου κάνετε εσείς μαθήματα συμπεριφοράς που μας έχετε εδώ σαν τα ζώα να περιμένουμε" ανταπάντησε ο κ Μειμαράκης και μέσα σε αυτό το κλίμα ακολούθησε ένα υπαινικτικό σχόλιο της κα Κωνταστοπούλου που θεωρήθηκε προσβλητικό για τη ΝΔ πυροδοτώντας νέα ένταση.

"Νομίζω ότι η υπόθεση της Siemens εξάπτει πολλά πάθη" σχολίασε με σκωπτική διάθεση η πρόεδρος της Βουλής, με τον Γιάννη Τραγάκη εκ μέρους της ΝΔ να λέει ότι η κα Κωνταντοπούλου θέλει να μας κάνει να αποχωρήσουμε .

"Για παρελκυστική τακτική κάποιων που δεν θέλουν να ξεκινήσει η διαδικασία" έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιμένοντας ότι όσα γίνονται είναι κακόπιστα , υποβολιμαία και στοχευμένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα